Ana Menü
Ana Menü
Anasayfa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Modul Veritabanı
Tema Gönderin !
Sitemap

Facebook'ta Bizi Bulun ;)

En Çok İndirilenler
Turuncu Blog [42]
Ankaraspor v7 [9]
Arkadaşlık v7 (... [9]
Atatürk v7 [8]
Alienware v7 [6]
Sivasspor v7 [5]
Beşiktaş SK v7 [4]
Portakal v7 [4]
Noel 2010 [4]
Fenerbahçe SK v7 [3]

Destek Alanı

Bilgilendirme
  • PHP Fusion v7 Tüm Link ve Resimler TurkTema Sunucularına tasınmıstır.
  • PHP Fusion v6 Resim Linkleri Yenilenmiştir.
  • Teknoloji Haberleri teknoBlog Hizmetinize Girmiştir.Tıklayın
  • Kendi Temalarımızın Demolarını görüntülemek için Lütfen Tıklayın.
  • Pagerank Hizmetimiz ile Siteniz Popülerlik oranını ölçün. Tıklayın

Başlığı Görüntüle
Turk Tema Turkiyenin Tema'daki Yeni Yuzu -Joomla-Wordpress-Php Fusion Themes Tema-PhpBB-SMF-DLE-Tema Arşivi- » PHP Fusion 7 » PHP Fusion v7 Kurulum ve Kullanım Sorunları
Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

30 Hafta Önce 09:58 ÖS Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Avatarı

E-Korsan
General Member
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 02.02.10

Uyarı seviyesi 0

Arkadaşlar ben sitemin sağ kısmına kayan duyurular eklemek istiyorum kendim duyuruları ekleyecem yardım eder misiniz?

30 Hafta Önce 08:59 ÖS RE: Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Avatarı

THeNeeD
S?per Y?netici
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 17.08.07

farklı duyuru ekleyemezsiniz aynı paneli sadece sol veya sağ blokta gösterirsiniz fakat duyuru modulleri mevcut farklı duyuru modul kullandıgınızda istediginizi yapabilirsiniz.

30 Hafta Önce 10:04 ÖS RE: Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Avatarı

E-Korsan
General Member
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 02.02.10

Uyarı seviyesi 0

İşte şimdi bana iki tane ve farklı duyurular ekleyebileceğim yukarı doğru kayan duyurular lazım...Yokmu bir yolu ya Sad

Atlanilacak Forum:

Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
Duyuru Panelinden fazla eklemek PHP Fusion v7 Kurulum ve Kullanım Sorunları 2 08/02/2010 21:18

Bulutlar
THe forest Dark Blade Blue2 Neon_v2 LakeSide VistaDark Christmas06 Dogal Yesil Fallout 11825 Battlefield [PhpBB] Xbox 11804 12177 Mavi Hayat Clean SLaTe PFT Gradiant [Premium] Gazette v1.0 Karisik icon 2 11787 11839 Msn Buddy icon Incandescent Springtime Theme z-Bronze Arena Deluxe wow DarkZik Azara Navy GrayTheme 11660 Karanlik Haber Tema Wordpress... Alientalk 11658 corparate Coca Cola icon Set 11673 M.UniteD v7 Brown Beta Creative Theme Piano string Twin Media Joomla! 1... Idei Colorate 13232 Lykun Fm bordeaux Parchment Kubrick Fiesta Paradox BlackPad Theme Speed Racer Paradox_DRed Voip Gabfire WpVideo Ucre... Bowling Lane MP Shopix Lithium Coolrecession Vistality Dark Visuon Bluescape 11856 BorgNine vBulletin PremiumV3 ... Aretyul Colofusion Akust Emo Tema [PhpBB] Acid Tech Pu... PFT_Grey Seven Area69 Koza Kelebegi Borissia Brown Hasan ViolaTricolor Company-1 Ft-03 Maggo Legendary Basketbol Tema Green Scape Pedagogy ShowcaseII ApolloBB vx [Premium] One-Theme ... JS Earthblog - Jooml... DS-Natural (SMF 2.0 ... Fussilet Yesil ve Sari Xwexes Deluxe Heroes Mac Tema Vbulletin HD Tema [PhpBB] Neocolors 3 futurevision4 Happy Christmas
Popüler Videolar bbcode, Kayan Resim Panel, Wordpress 2.9.2 Yayı..., Sitebilgi PRO v3.0 [TR], Forum Mesajı İçine G..., Joomla Tema İstek.., [Yeni] Özel Günlere ..., Atatürk Hesap Sormay..., Facebooktaki tarzı A..., Yasaklı Sayfa Mdifik..., Joomla 1.5.9 Güvenli..., Aksimet, WP-ContactForm (İlet..., Vu Tab Panel Türkçe, Therd in english, Bana Tema Önerebilir..., Avatar degişmiyor, Sağlık Bölümü Açma H..., [Düz]Forum URL SEO m..., Bloklar Yardım, [yeni] kayan son hab..., Tinychat 1.27 Türkce, Sitenizi Susleme Modulu, kabuk soyma, Reklamlar konusunda, Süper Yorum v1, Fusion Boar kurulum ..., bbcode yardım'!!, Bunu nasıl eklerim ?, Sitenizde Bulunan "S..., yine hata, Tema Yapma, Atatürk Hakkında Bil..., Haberler Ana Sayfada..., Forum Başlıklarına Y..., Film Sitesi İçin Tema ?, Google Sitemap (Modül), Sınırlı Sayıda Kampa..., Son Yorumlar Eklentisi, .htaccess ile hotlin..., Uzm2-Haber Teması (ö..., Turuncu Blog ( ;, Haberler için benzer..., ZİYARETÇİ DEFTERİ, Ziyaretci Defteri / ..., Site istatik, Geçmişini silme !, PHP-Fusion 7.01 Geli..., Metacafe BB Kodu, Şu Temaya Benzer Bi..., Twb shopping Cart Al..., iframe Kod Yerlestir..., Oyun Bölümü, Güvenlik sistemi, M.UniteD v7, İlk Konudan Sonra Re..., Acil Yardım!!, Atatürk'ün Sırları, sitemaps, E-kolay Video BB Kodu, haberlerde sorun, php fusion kurdum ama.., Atatürk'ü Görebilmek..., Amazon Photos Panel, Ajaks Üye Sistemi, PngiationMod v.2.0.1..., Özlü Sözler Modülü, Eksisozluk BB Kodu, spoiler BB Kodu, cilginbiyologlar tem..., Son 5 Etkinlik Blok, İncelemeler bölümü U..., Temayı düzeltme, Noel 2009, 8 Mart Dünya Kadınla..., Tema Hakkında Görüşl..., Blur BB Kodu, Dx-CFT_Red Bu Tema..., Joomla 1.6 yorum des..., Modül yükleme, son_duyurular_panel, Duyuru Panelinden fa..., TI Blog System kateg..., Tema Değiştirme Paneli, ayıldız tema istek, [FusionBoard]Forum U..., Yahoo Video BB Kodu, adres cubugunun yanı..., Maian Cart Alışveriş..., tema ve frm yrdm, Atatürk v7, The Kroax v7.1 Türkce, Deneme Sınavı Modülü, Yönetici Başvuru For..., haberler blok, [ Yeni ] Haberlerde ..., Google XML Sitemaps, PHP-Fusion 7.01 Yayı..., Mynet BB Kodu, Lütfen yardım edin!!!