Ana Menü
Ana Menü
Anasayfa
Mustafa Kemal ATATÜRK
Modul Veritabanı
Tema Gönderin !
Sitemap

Facebook'ta Bizi Bulun ;)

En Çok İndirilenler
Turuncu Blog [42]
Ankaraspor v7 [9]
Arkadaşlık v7 (... [9]
Atatürk v7 [8]
Alienware v7 [6]
Sivasspor v7 [5]
Beşiktaş SK v7 [4]
Portakal v7 [4]
Noel 2010 [4]
Fenerbahçe SK v7 [3]

Destek Alanı

Bilgilendirme
  • PHP Fusion v7 Tüm Link ve Resimler TurkTema Sunucularına tasınmıstır.
  • PHP Fusion v6 Resim Linkleri Yenilenmiştir.
  • Teknoloji Haberleri teknoBlog Hizmetinize Girmiştir.Tıklayın
  • Kendi Temalarımızın Demolarını görüntülemek için Lütfen Tıklayın.
  • Pagerank Hizmetimiz ile Siteniz Popülerlik oranını ölçün. Tıklayın

Başlığı Görüntüle
Turk Tema Turkiyenin Tema'daki Yeni Yuzu -Joomla-Wordpress-Php Fusion Themes Tema-PhpBB-SMF-DLE-Tema Arşivi- » PHP Fusion 7 » PHP Fusion v7 Kurulum ve Kullanım Sorunları
Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

30 Hafta Önce 09:58 ÖS Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Avatarı

E-Korsan
General Member
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 02.02.10

Uyarı seviyesi 0

Arkadaşlar ben sitemin sağ kısmına kayan duyurular eklemek istiyorum kendim duyuruları ekleyecem yardım eder misiniz?

30 Hafta Önce 08:59 ÖS RE: Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Avatarı

THeNeeD
S?per Y?netici
Super Yönetici

Katılım Tarihi: 17.08.07

farklı duyuru ekleyemezsiniz aynı paneli sadece sol veya sağ blokta gösterirsiniz fakat duyuru modulleri mevcut farklı duyuru modul kullandıgınızda istediginizi yapabilirsiniz.

30 Hafta Önce 10:04 ÖS RE: Sağ kısma duyuru
Kullanıcı Avatarı

E-Korsan
General Member
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 02.02.10

Uyarı seviyesi 0

İşte şimdi bana iki tane ve farklı duyurular ekleyebileceğim yukarı doğru kayan duyurular lazım...Yokmu bir yolu ya Sad

Atlanilacak Forum:

Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
Duyuru Panelinden fazla eklemek PHP Fusion v7 Kurulum ve Kullanım Sorunları 2 08/02/2010 21:18

Bulutlar
Similitude Orangex AllBest Vista Blue 11988 Begonias Theme 12097 Simple-Fusion SmoothBlue Fusion 6002 [Premium] THiCK ShowcaseIII Summer Hobugt JA Cooper - Automoti... Col Atesi V3 City-Night Green theme ShowcaseIV SatelliteII 11307 Kahve X Studio 1 Moment Hobugt7 15522 Trippygreen Nine Green 247 Portal TheBlack DivaLicious 10500 World of Warcraft Ca... OverView Light (SMF ... escape Nautica Movie Dj v7 Milestone v7 Ejder-2 Gambling3 WP X3_DRed Springtime In Denmar... PhaseII 12144 Twilight AutoZone_ Sleek Coffee Shop Ice HeadQuartes Horizon 2 point 0 11417 Hitman ViolaTricolor Smooth Blade II TheGig iTunes and Quick Tim... 14424 Xgreen CFR Fans Fifafootball CsFast v7 Darken 15762 x-rino_v2 DX-Dark Insecure Red-Zone Aero Shunt SmoothNeon PFT-Red Eden Hip-Hop Talisman-Bava Darken Grow Joomla Dunya Orangeada Modele case [PhpBB] Phpbb0004 11637 Flower(çiçekli) Dark Blade Koza Kelebegi... Violet [PhpBB] Cs red Angel Fall First 11571 Blue Eagle Gaming XDC LinuxKDE Parchment DS-Fagus Siyah 15775 Antique Woody Brown Blitz MAvi Resing SubFusion
Psd Tasarımı Fusiona..., İncelemeler Kategori..., Twb shopping Cart Al..., Sivasspor 7, Site içi Messenger, Uzm2-Haber Teması (ö..., Maian Cart Alışveriş..., spoiler BB Kodu, Resimlere Tıklanınca..., Forum Gelistirme Modülü, Atatürk'den Yönetici..., Atatürk Diyor ki, Atatürk vefat ettiği..., google kodları, Popüler Videolar bbcode, Hata, Google Adsense sorunu, [ Yeni ] Haberlerde ..., Acil, Devrim Şehidi Kubilay, Haberler arası reklam, Galatasaray v7, TurkTema | Hizmetler..., Sesli Sözlük BB Kodu, Şehir Secme Modifasyonu, Şehidim.Com Tema, Atatürk Hesap Sormay..., kulanım hatası, Popüler haber ve Mak..., Piknik Tube BB Kodu, Saldırgan Site, Spy Scroller Haber P..., Blur BB Kodu, Google Sitemap (Modül), Sözlük Modulu, video teması, Atatürk'ün Sırları, Renkli İncelemeler B..., DLE Module Online v5..., Mega Video BB Kodu, İstek Sinema Galerisi, Temayı düzeltme, Joomla Tema İstek.., Atatürk'ü Görebilmek..., anasayfa icin bir ka..., Sınırlı Sayıda Kampa..., [Yeni] Tema Hakkında..., Siteme bir haller oldu, Bloklarda sorun, Bulutlar sayfası, Bana Tema Önerebilir..., Yurt Dışındaki Atatü..., Amazon Videos Panel, Temanıza şık bir men..., haberler blok, Facebook Türkçe Kara..., Tema header (logo), Plesk Zend Kurulum, Joomla! 1.6 Alpha Sürüm, Turuncu Blog ( ;, Video Gallery 2.0, ilk tema denemem, Süper Yorum v2 Görüş..., fusionBoard 4.2 final, TheNeeD Abi Geçmiş o..., Manşet Haber Modül v..., Kayan Resim Panel, Oyun Bölümü, Gevaş Ülkü Ocakları ..., E-kolay Video BB Kodu, Google Zirve Nasıl o..., All in One SEO Pack, Fenerbahçe v7, Ankaraspor v7, Google XML Sitemaps, php fusion kurdum ama.., Haberler Ana Sayfada..., Atatürk Hakkında Bil..., 8 Mart Dünya Kadınla..., Therd in english, Font BB Kode, Site ve Forum Kuralları, Menü istek, Tema Değiştirme Paneli, Son 24 Saatte Siteye..., Tinychat 1.27 Türkce, Kayan Yazı BB Kodu, Forum İstatiks Panel, flv Video BB Kode, Siteye Reklam Ekleme, Besiktas v7, yardım edebilir misiniz, Sağ kısma duyuru, ülke secimi, Mustafa Kemal ATATÜR..., uye girişi yapıldıgı..., [Yeni] Duyurular Pan..., PHP Fusion v7.0.07 G..., Favicon.ico Nasıl De..., Lütfen Sitenizi Prof...